Tarieven

Groepslessen
Ik geef in principe 's avonds les, de lesavonden bespreek ik met de deelnemers. 
Ik geef bij mij thuis les (ik woon in Arnhem-noord, vlakbij het station, goede parkeergelegenheid). De lesduur is 1,5 uur, in principe van 20.00 - 21.30 uur. 

Eind april 2019 start ik met een korte 'stoomcursus' van 6 wekelijkse lessen van 2 uur (met oefenen thuis!).
Hierna ben je in staat om simpele dingen te kunnen zeggen (groeten, jezelf voorstellen, simpele dingen vragen, boodschappen doen, iets bestellen). Geen ingewikkelde grammatica, maar veel praten, waar je je komende vakantie in Italië profijt van zult hebben!
Om te oefenen gaan we de laatste les ook daadwerkelijk op pad naar bv. Italiaanse horeca in Arnhem. Ik vraag je ook om thuis dingen voor te bereiden, en je krijgt luisteroefeningen. 
Je kunt dan ook bekijken of je Italiaans leren echt leuk vindt, om bijvoorbeeld in september door te gaan met een cursus die wat verder gaat. 
Kosten voor 6 lessen: 175 euro
De lesdagen -en tijden zijn: maandag 29 april, maandag 6 mei, maandag 13 mei, maandag 20 mei, maandag 27 mei (van 20.15 - 22.15 uur) en zondag 2 juni (van 12.00 - 14.00 uur).
 
In september 2019 start ik met verschillende groepjes:

- beginners (bijna of helemaal geen kennis) 

- enigszins gevorderden (simpele zinnetjes, A1 niveau) 

- gevorderden (grotere woordenschat en goede grammaticale basiskennis, A2 niveau of hoger)  - 
De eerste lessen vinden plaats in de week van 9 september. Kosten: zie onder.

Individuele lessen of duo lessen
Met individuele lessen of duo lessen kun je op elk gewenst tijdstip beginnen. Een vaste lestijd kan, maar we kunnen ook per week of om de week een les afspreken. 

Kosten
Groepslessen: 
- 5 deelnemers of meer voor 12 lessen: 235 euro. 
- 4 of 3 deelnemers voor 12 lessen: 245 euro.  

Privélessen of duolessen: 
- 1 uur privéles: 39,50 euro
- 1 uur les met met z'n tweeën: 47,50 euro (23,75 euro p.p.)
- Een pakket van 10 privélessen van 1 uur: 385 euro. 
- Een pakket van 10 lessen met z'n tweeën van 1 uur: 460 euro. 

De prijzen van de lessen zijn per persoon en inclusief BTW, en zijn exclusief lesmateriaal. De boeken die ik gebruik staan op de pagina 'lesmateriaal' van deze website.

N.b.: Ik doneer 5% van mijn netto opbrengsten aan 'Save the Children'. Deze organisatie zet zich o.a. in voor de opvang van jonge bootvluchtelingen op Sicilie.  

Opgeven voor de lessen
Je kunt je voor de lessen opgeven via de contactpagina van deze website. 
Je bent van harte welkom om voordat de lessen beginnen een afspraak te maken om langs te komen en kennis te maken, je niveau te bepalen en je doelstellingen te bespreken! Je kunt me bellen (06 383489006) of mailen ( contactpagina ). 

Mijn lessen zijn niet alleen leerzaam (uiteraard...), maar ook speels, creatief en gezellig, met heerlijke Italiaanse koffie  (thee mag ook natuurlijk)!

Spero a presto! 

Ik doe graag separaat een offerte voor vertaal en/of tolk werkzaamheden.